Revin “Tinerii ambasadori în luptă cu schimbările climatice”

A început derularea proiectului educaţional “Tinerii ambasadori în luptă cu schimbările climatice” coordonat de fundaţia Terra Mileniul III în parteneriat cu asociaţiile Floarea Reginei şi Prietenii Pământului. Proiectul este co-finanţat de Fondul ONG, în cadrul Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE).

“Tinerii ambasadori în lupta cu schimbările climatice” abordează educaţia nonformală în domeniul schimbărilor climatice în rândul tinerilor, care reprezintă una din categoriile cele mai vulnerabile la efectele acestui fenomen. Ediţiile anterioare ale concursului au fost derulate de Fundaţia TERRA Mileniul III şi Federaţia RAC-RO, cu sprijinul financiar al Ambasadei Marii Britanii în 2008, al Ambasadei Danemarcei la Bucureşti în anul 2009 şi în 2010 – 2011 cu sprijinul Ambasadei Germaniei. Pe parcursul celor trei ediţii, peste 1000 de elevi au fost implicaţi. Mai multe detalii despre primele trei ediţii:

http://terramileniultrei.ro/portfolio/tineri-ambasadori-impotriva-schimbarilor-climatice-lideri-ai-actiunii-globale-editia-a-iii-a-2010/